Drukwerk, Grafisch ontwerp en Projectwebsites
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Uw project overtuigend gepresenteerd

Klanten bereikt u door een boodschap op een pakkende wijze over te brengen. Dit via verschillende media zoals het internet, maar ook analoog via brochures en flyers een goede oplossing om uw klanten te bereiken. Een flyer of brochure kan overal worden uitgedeeld en is op deze manier een mobiel visitekaartje van uw bedrijf of boodschap. Als u uw project een samenhangend en kwalitatief hoogwaardige uitstraling wilt geven die naar klanten toe vertrouwen biedt, is een professionele huisstijl een voorwaarde voor de presentatie van uw vastgoed project. Zo’n huisstijl kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals logo, kleurgebruik, lay-out voor briefpapier of visitekaartjes. De huisstijl wordt gebruikt in alle visuele communicatiemiddelen zoals projectwebsite, brochures, flyers, bouwborden, noem het maar op.

Proso Groep staat voor u klaar om de promotie van uw vastgoed volledig uit handen nemen. Ontwerpen, bedrukken en plaatsen van al uw producten, zowel online als offline. Samen met onze andere producten, zoals de project website, virtuele 3D maquette of de 3D impressie kunnen wij een totaalpakket aanbieden met interessante pakketkorting.

Wij bedrukken, leveren en plaatsen uw product

Bij Proso groep maken wij verschillende 3D producten. Al deze 3D producten worden gemaakt vanaf een basis 3D model, van waaruit wij deze verschillende producten kunnen maken. Wij kunnen dus het 3D model hergebruiken en dat levert voor u flinke kortingen op, als u meerdere producten bij ons afneemt.

 

  • Doordachte ontwerpen van huisstijlen
  • Zowel offline als online promotiematerialen
  • Wij bedrukken uw reclamemateriaal
  • Wij leveren en plaatsen bouwborden op locatie