1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Een duidelijk overzicht

Een potentiële koper wilt een zo goed mogelijk beeld van het aangeboden vastgoed. Zonder een goed beeld blijven er vraagtekens bij de koper en haakt deze sneller af. In onze ogen heeft u minimaal 2D plattegronden en foto's/impressies nodig, zodat alle afmetingen bekend zijn en een indruk van de sfeer verkregen kan worden. Met 2D plattegronden krijgt iedereen een goed beeld van de indeling van het object. Een 2D plattegrond is functioneel en in de meeste gevallen goed in te zetten ter verrijking van de informatieverstrekking. Soms is alleen een functionele plattegrond niet voldoende doordat er sfeer en diepte mist. In zo'n geval is de 3D plattegrond een uitkomst.

De 3D plattegronden zijn ingedeeld met meubels en afmetingen, waardoor een koper een gevoel krijgt bij de schaal en afmetingen van een ruimte. De gehele impressie straalt sfeer uit en dat is precies wat een koper graag ziet. De 3D plattegronden kunnen we vanuit verschillende perspectieven maken. Naast de plattegronden zelf heeft u ook de mogelijkheid om het kavel en bijgebouw in de plattegrond te verwerken.

Verkoop uw vastgoed sneller

Wij maken 2D en 3D plattegronden voor verschillende partijen zoals makelaars, verhuurders of particulieren. Wil u meer weten over onze mogelijkheden, of over onze aantrekkelijke pakketkorting bij aanschaf van meerdere 3D producten, neem dan contact met ons op.

 

  • Duidelijk overzicht van de indeling
  • Geen leegstaande of rommelige woning meer
  • Ruimtelijk overzicht
  • Zowel interieur als exterieur
  • Inmeten ook mogelijk