3D Impressies, 3D Animaties en 3D Prints
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

In 3D komt uw project tot leven

Zonder een duidelijk en overtuigend beeld is de consument niet verkocht. In flyers, brochures of op websites wordt vaak als eerste gekeken naar plaatjes. Het is daarom van belang dat die plaatjes direct overtuigen. Een realistisch beeld is daarom de juiste oplossing voor de promotie van uw vastgoed project.

De 3D impressie geeft direct een realistisch beeld van het gebouw. Het hoeft echter niet alleen een mooie en realistische impressie van een vastgoed project te zijn, het kan ook bepaalde elementen uitlichten of in schetsstijl uitgevoerd worden. Impressies worden door ons verwerkt tot veelzijdig presentatiemateriaal voor onder andere bouwborden, project websites en brochures.

Met hetzelfde 3D model als die van de 3D impressie maken wij ook 3D animaties. Hiermee komt een project veel meer tot leven, waardoor men sneller overtuigd raakt. 3D animatiefilm maken we om bijvoorbeeld een straatbeeld te creëren, of om op een animerende wijze een invulling van kavels te presenteren. Meerdere soorten 3D animatiefilms zijn mogelijk en wij denken graag met u mee welke het beste uw doelgroep bereikt.

Ook fysiek in 3D

Onze 3D producten zijn niet alleen digitaal, wij kunnen uw 3D model ook uitprinten, in verschillende materialen zoals zandsteen (ook in kleur), plastics, RVS en zelfs in goud. Ideaal als u een schaalmodel van uw vastgoedproject wilt presenteren of meegeven.

Het 3D printservice concept is ideaal voor de complexere 3D modellen. In de reguliere maquettebouw kosten complexe gebouwen veel geld, tijd en vaardigheid. Een geprint 3D model is super nauwkeurig. Details tot op een halve millimeter zijn mogelijk, en snijfouten zijn niet te vinden. En u betaalt niet voor die complexiteit, maar alleen voor de hoeveelheid materiaal dat u gebruikt. Ook is het mogelijk om uw eigen 3D model aan te leveren, of een 3D model die door ons is gemaakt voor een ander product te gebruiken.