Meerjarenonderhoudsplannen
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Maak uw onderhoud inzichtelijk

Met het bepalen van de huidige conditie van uw vastgoedobject zijn we er natuurlijk nog niet. Zonder de gepaste maatregelen zullen de beoogde doelen niet worden gehaald. Wij kunnen u hierin ondersteunen door het opstellen, actueel houden en indien gewenst de regie te voeren in de uitvoering van een meerjarenonderhoudsplan.

Onderhoud is globaal op te splitsen in 2 delen, gepland periodiek en incidenteel onderhoud. Gepland onderhoud kan op de korte termijn duurder uitvallen, maar zal op de lange termijn bijna altijd terug verdient worden. Bij incidenteel onderhoud is dit andersom en kan het op de lange termijn dus vele malen duurder uitvallen. Door het opstellen en actueel houden van een meerjarenonderhoudsplan voorkomt u onaangename verrassingen door een goede combinatie te vinden van het gepland periodiek en incidenteel onderhoud. Hierdoor kan achterstallig onderhoud worden voorkomen en de gevolgen worden beperkt met alle behorende hoge kosten van herstel. Er word een goed afstemming gemaakt op basis van wensen, gebruik en budget.

Wie kunnen wij van dienst zijn

  • Particulieren: Omdat onderhoud geen hoge prioriteit heeft een vaak wordt vergeten. Wij helpen u het onderhoud inzichtelijk te maken zodat onherstelbare schade wordt voorkomen.
  • Bedrijven: Omdat Vastgoedonderhoud binnen uw bedrijf vaak doordat het niet goed inzichtelijk is geen hoge prioriteit heeft op de begroting. Hierdoor ontstaat ongewenst achterstallig onderhoud. Wij helpen u het onderhoud inzichtelijk te maken zodat uw bouwkundig visitekaartje op orde blijft.
  • Voor U: Omdat elk gebouw degelijk en professionele onderhoud verdient!