Bouwkosten- en Projectmanagement
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Zorgeloos bouwen

Bij Proso Groep ondersteunen we graag vanaf een zo vroeg mogelijk stadium in het ontwerp en realisatieproces. Een degelijk planning, bewaking van het budget en controle op de voortgang dragen in alle gevallen bij tot een optimale uitvoering en een kostenbesparing mede door de opgebouwde expertise binnen de groep en de goede afstemming tussen de betrokken partijen. Hier zit ook de kracht van onze samenwerking, we hebben alle professionals in huis om u van Ontwerp tot en met de Nazorg te ondersteunen.

Tijdens het ontwerp proces kijken we als team mee naar de financiële uitvoerbaarheid, de kosten voor gebruik en onderhoud van het ontwerp. Op basis van de eerste schetsen en wensen kunnen we een inschatting maken van de te verwachten realisatiekosten. Hierdoor kunnen we in overleg de wensen bijstellen om binnen een beoogd budget te blijven.

Met een goede kostenbewaking voorkom je de confrontatie met onaangename verassingen wij houden voor u het overzicht in het web van regelgeving, voorbereiding en realisatie. We houden toezicht namens u op de planning de kwaliteit van de uitvoering en het budget.

Bouw zorgeloos met onze management kwaliteiten

Voor de meeste mensen is ontwerpen en bouwen niet het dagelijkse werk, maar hebben misschien wel als droom ooit zelf een eigen woning te bouwen. Als Proso Groep bieden we hiervoor een compleet pakket met ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise om deze droom uit te laten komen zonder dat het een nachtmerrie wordt.

Maar ook voor een bouwend zelfstandig professional bieden wij een flexibele capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie. Hierdoor blijft er meer waardevolle tijd en energie over voor de daadwerkelijke realisatie en uitvoering. Dit komt natuurlijk ten goede van de kwaliteit, maar we creëren samen met u de mogelijkheid voor de aanname van grotere en uitdagende projecten.

 

  • We bieden ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise
  • We bieden capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie.
  • Wij bieden een meerwaarde bij elk project.