1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Zorgeloos bouwen

Bij Proso Groep ondersteunen we graag vanaf een zo vroeg mogelijk stadium in het ontwerp en realisatieproces. Een degelijk planning, bewaking van het budget en controle op de voortgang dragen in alle gevallen bij tot een optimale uitvoering en een kostenbesparing mede door de opgebouwde expertise binnen de groep en de goede afstemming tussen de betrokken partijen. Hier zit ook de kracht van onze samenwerking, we hebben alle professionals in huis om u van Ontwerp tot en met de Nazorg te ondersteunen.

Tijdens het ontwerp proces kijken we als team mee naar de financiële uitvoerbaarheid, de kosten voor gebruik en onderhoud van het ontwerp. Op basis van de eerste schetsen en wensen kunnen we een inschatting maken van de te verwachten realisatiekosten. Hierdoor kunnen we in overleg de wensen bijstellen om binnen een beoogd budget te blijven.

Met een goede kostenbewaking voorkom je de confrontatie met onaangename verassingen wij houden voor u het overzicht in het web van regelgeving, voorbereiding en realisatie. We houden toezicht namens u op de planning de kwaliteit van de uitvoering en het budget.

Bouw zorgeloos met onze management kwaliteiten

Voor de meeste mensen is ontwerpen en bouwen niet het dagelijkse werk, maar hebben misschien wel als droom ooit zelf een eigen woning te bouwen. Als Proso Groep bieden we hiervoor een compleet pakket met ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise om deze droom uit te laten komen zonder dat het een nachtmerrie wordt.

Maar ook voor een bouwend zelfstandig professional bieden wij een flexibele capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie. Hierdoor blijft er meer waardevolle tijd en energie over voor de daadwerkelijke realisatie en uitvoering. Dit komt natuurlijk ten goede van de kwaliteit, maar we creëren samen met u de mogelijkheid voor de aanname van grotere en uitdagende projecten.

 

  • We bieden ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise
  • We bieden capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie.
  • Wij bieden een meerwaarde bij elk project.