Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Degelijke voorbereiding en begeleiding

Bij Proso Groep denken graag mee vanaf een zo vroeg mogelijk stadium in het ontwerp en realisatieproces. Dit draagt in alle gevallen bij tot een optimale uitvoering en een kostenbesparing, mede door de opgebouwde expertise binnen de groep en de goede afstemming tussen de betrokken partijen. Hier zit ook de kracht van onze samenwerking, we hebben alle professionals in huis om u van ‘Ontwerp tot en met de Nazorg’ te begeleiden.

Tijdens het ontwerp proces kijken we als team naar de technische uitvoerbaarheid, de bruikbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid van het ontwerp. We gaan met u naar de gemeente, en begeleiden het vergunningsproces. Aansluitend zorgen we voor een degelijke voorbereiding en staan u bij tijdens de realisatie.

Maar ook als het ontwerp al gereed is en de vergunningen zijn inmiddels verleend bent u bij Proso Groep aan het goede adres voor een degelijke ondersteuning en begeleiding bij de werkvoorbereiding en realisatie van uw droom.

Proso Groep is er voor iedereen of u nu een particuliere opdrachtgever of een kleinere professional bent. Bij alle bouw, verbouw en renovatieplannen kunnen wij u begeleidend en ondersteunend van dienst zijn waar gewenst.

Begeleiding en ondersteuning als meerwaarde

Voor de meeste mensen is ontwerpen en bouwen niet het dagelijkse werk, maar hebben misschien wel als droom ooit zelf een eigen woning te bouwen. Als Proso Groep bieden we hiervoor een compleet pakket met ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise om deze droom uit te laten komen zonder dat het een nachtmerrie wordt.

Maar ook voor een bouwend zelfstandig professional bieden wij een flexibele capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie. Hierdoor blijft er meer waardevolle tijd en energie over voor de daadwerkelijke realisatie en uitvoering. Dit komt natuurlijk ten goede van de kwaliteit, maar we creëren samen met u de mogelijkheid voor de aanname van grotere en uitdagende projecten. We bieden ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise We bieden capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie.

 

  • We bieden ondersteuning en begeleiding op basis van opgebouwde kennis en aanwezige expertise
  • We bieden capaciteit vergrotende ondersteuning in voorbereiding en realisatie.
  • Wij bieden een meerwaarde bij elk project.