Interactieve 3D presentaties
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Interactieve 3D presentaties

Een goede presentatie is niet vanzelfsprekend. U heeft vaak te maken met verschillende doelgroepen en ook als het een specifieke doelgroep betreft is het vaak moeilijk om uw verhaal goed over te brengen. In de meeste gevallen komt dit doordat de informatieoverdracht niet goed genoeg gebeurd. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld het ruimtelijk inzicht om plattegronden te begrijpen. Anderen zien een 3D impressie of 3D animatiefilm, maar niet vanaf de juiste hoek. Met onze interactieve 3D oplossingen bieden wij voor elke doelgroep de meest overtuigende en onderscheidende vorm van presenteren van dit moment.

Wij zijn er van overtuigd dat de interactieve 3D presentatie het beste communicatiemiddel in de vastgoed sector is. Met onze interactieve oplossingen wordt een realistische digitale belevingswereld gecreëerd van uw vastgoed project. Hierbij wordt de interactieve 3D presentatie altijd om maat gemaakt voor uw doelgroep. De basis van de presentaties is een virtuele maquette. Dit houdt in dat u naar elke plek in de virtuele wereld kunt navigeren. Het onderscheid wordt gemaakt met de uitgebreide interactieve mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan de toevoeging van massastudies, schaduwstudies, brochures aanvragen, informatievoorzieningen, materialenkeuzes, etc.

Unieke vorm van presenteren

De mogelijkheden zijn oneindig en wij willen u graag daarin overtuigen. Bent u geïnteresseerd in de meest innovatieve presentatie van dit moment, vraag dan een presentatie bij ons aan.

 

  • Realistische 3D wereld van uw vastgoedproject
  • Op maat gemaakte interactieve 3D presentatie
  • Unieke vorm van presenteren
  • Gericht op verschillende doelgroepen
  • Uitgebreide interactieve mogelijkheden
  • Ideale prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geen ruimtelijk inzicht nodig