1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Onze visie

Misschien herkent u het wel of heeft u het wel eens gehoord; u laat iets moois ontwerpen door een architect, maar zodra het gerealiseerd is, lijkt het toch anders dan dat u had verwacht. Helaas komt dit nog veel te vaak voor, en dat is ook niet gek als we weten wat hieraan ten grondslag ligt.

Als sinds jaar en dag wordt er gebruik gemaakt van het traditionele ontwerpproces. Hieraan zitten echter grote nadelen. Zo komt het helaas nog vaak voor dat er te hoge faalkosten worden berekend, die voor een groot deel de onvoorziene kosten van ontwerp- en tekenfouten moet afdekken. Ook zijn tekeningen niet altijd even overzichtelijk, wat tot miscommunicatie kan leiden en zelfs tot een langere voorbereiding en bouwtijd. Daarnaast worden klanten niet altijd goed begrepen, of begrijp de klant niet wat de architect precies bedoeld.

Bij Proso Groep doen we het anders. Wij bieden een werkwijze waarin u centraal staat. Dit betekend simpelweg dat we elke fase samen afronden. Wanneer u nog niet tevreden bent met het ontwerp van de architect, of wanneer het nog niet duidelijk genoeg is, dan gaan we nog even door.

3D staat centraal

Wij kunnen u optimaal inzichtelijk maken wat de architect ontworpen heeft doordat wij op een innovatieve wijze te werk gaan. Plattegronden, gevel en doorsneden worden wel gemaakt, maar die zijn vooral bedoeld voor de expert. U krijgt van ons een interactief 3D model waarmee u vanaf de eerste versie al virtueel door het ontwerp heen kunt lopen. Hiermee krijgt u niet alleen het meest realistische eindbeeld, maar u kunt ook meedenken doordat wij diverse varianten hierin verwerken. Met een druk op de knop kunt u real-time zien hoe de varianten uw ontwerp laten veranderen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de talloze andere interactieve mogelijkheden, zoals het veranderen van de schaduwen of het veranderen van kleuren en materialen.

 

  • Wij ontwerpen en supervisie over uw volledige vastgoedproject
  • Wij presenteren uw project in onze virtuele 3D wereld
  • Door onze werkwijze heeft u geen bouwkennis of ruimtelijk inzicht nodig
  • Wij zijn pas klaar als u tevreden bent