1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Uw project overtuigend gepresenteerd

Klanten bereikt u door een boodschap op een pakkende wijze over te brengen. Dit via verschillende media zoals het internet, maar ook analoog via brochures en flyers een goede oplossing om uw klanten te bereiken. Een flyer of brochure kan overal worden uitgedeeld en is op deze manier een mobiel visitekaartje van uw bedrijf of boodschap. Als u uw project een samenhangend en kwalitatief hoogwaardige uitstraling wilt geven die naar klanten toe vertrouwen biedt, is een professionele huisstijl een voorwaarde voor de presentatie van uw vastgoed project. Zo’n huisstijl kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals logo, kleurgebruik, lay-out voor briefpapier of visitekaartjes. De huisstijl wordt gebruikt in alle visuele communicatiemiddelen zoals projectwebsite, brochures, flyers, bouwborden, noem het maar op.

Proso Groep staat voor u klaar om de promotie van uw vastgoed volledig uit handen nemen. Ontwerpen, bedrukken en plaatsen van al uw producten, zowel online als offline. Samen met onze andere producten, zoals de project website, virtuele 3D maquette of de 3D impressie kunnen wij een totaalpakket aanbieden met interessante pakketkorting.

Wij bedrukken, leveren en plaatsen uw product

Bij Proso groep maken wij verschillende 3D producten. Al deze 3D producten worden gemaakt vanaf een basis 3D model, van waaruit wij deze verschillende producten kunnen maken. Wij kunnen dus het 3D model hergebruiken en dat levert voor u flinke kortingen op, als u meerdere producten bij ons afneemt.

 

  • Doordachte ontwerpen van huisstijlen
  • Zowel offline als online promotiematerialen
  • Wij bedrukken uw reclamemateriaal
  • Wij leveren en plaatsen bouwborden op locatie