2D en 3D plattegronden
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Een duidelijk overzicht

Een potentiële koper wilt een zo goed mogelijk beeld van het aangeboden vastgoed. Zonder een goed beeld blijven er vraagtekens bij de koper en haakt deze sneller af. In onze ogen heeft u minimaal 2D plattegronden en foto's/impressies nodig, zodat alle afmetingen bekend zijn en een indruk van de sfeer verkregen kan worden. Met 2D plattegronden krijgt iedereen een goed beeld van de indeling van het object. Een 2D plattegrond is functioneel en in de meeste gevallen goed in te zetten ter verrijking van de informatieverstrekking. Soms is alleen een functionele plattegrond niet voldoende doordat er sfeer en diepte mist. In zo'n geval is de 3D plattegrond een uitkomst.

De 3D plattegronden zijn ingedeeld met meubels en afmetingen, waardoor een koper een gevoel krijgt bij de schaal en afmetingen van een ruimte. De gehele impressie straalt sfeer uit en dat is precies wat een koper graag ziet. De 3D plattegronden kunnen we vanuit verschillende perspectieven maken. Naast de plattegronden zelf heeft u ook de mogelijkheid om het kavel en bijgebouw in de plattegrond te verwerken.

Verkoop uw vastgoed sneller

Wij maken 2D en 3D plattegronden voor verschillende partijen zoals makelaars, verhuurders of particulieren. Wil u meer weten over onze mogelijkheden, of over onze aantrekkelijke pakketkorting bij aanschaf van meerdere 3D producten, neem dan contact met ons op.

 

  • Duidelijk overzicht van de indeling
  • Geen leegstaande of rommelige woning meer
  • Ruimtelijk overzicht
  • Zowel interieur als exterieur
  • Inmeten ook mogelijk