1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

In 3D komt uw project tot leven

Zonder een duidelijk en overtuigend beeld is de consument niet verkocht. In flyers, brochures of op websites wordt vaak als eerste gekeken naar plaatjes. Het is daarom van belang dat die plaatjes direct overtuigen. Een realistisch beeld is daarom de juiste oplossing voor de promotie van uw vastgoed project.

De 3D impressie geeft direct een realistisch beeld van het gebouw. Het hoeft echter niet alleen een mooie en realistische impressie van een vastgoed project te zijn, het kan ook bepaalde elementen uitlichten of in schetsstijl uitgevoerd worden. Impressies worden door ons verwerkt tot veelzijdig presentatiemateriaal voor onder andere bouwborden, project websites en brochures.

Met hetzelfde 3D model als die van de 3D impressie maken wij ook 3D animaties. Hiermee komt een project veel meer tot leven, waardoor men sneller overtuigd raakt. 3D animatiefilm maken we om bijvoorbeeld een straatbeeld te creëren, of om op een animerende wijze een invulling van kavels te presenteren. Meerdere soorten 3D animatiefilms zijn mogelijk en wij denken graag met u mee welke het beste uw doelgroep bereikt.

Ook fysiek in 3D

Onze 3D producten zijn niet alleen digitaal, wij kunnen uw 3D model ook uitprinten, in verschillende materialen zoals zandsteen (ook in kleur), plastics, RVS en zelfs in goud. Ideaal als u een schaalmodel van uw vastgoedproject wilt presenteren of meegeven.

Het 3D printservice concept is ideaal voor de complexere 3D modellen. In de reguliere maquettebouw kosten complexe gebouwen veel geld, tijd en vaardigheid. Een geprint 3D model is super nauwkeurig. Details tot op een halve millimeter zijn mogelijk, en snijfouten zijn niet te vinden. En u betaalt niet voor die complexiteit, maar alleen voor de hoeveelheid materiaal dat u gebruikt. Ook is het mogelijk om uw eigen 3D model aan te leveren, of een 3D model die door ons is gemaakt voor een ander product te gebruiken.