1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Maak uw onderhoud inzichtelijk

Met het bepalen van de huidige conditie van uw vastgoedobject zijn we er natuurlijk nog niet. Zonder de gepaste maatregelen zullen de beoogde doelen niet worden gehaald. Wij kunnen u hierin ondersteunen door het opstellen, actueel houden en indien gewenst de regie te voeren in de uitvoering van een meerjarenonderhoudsplan.

Onderhoud is globaal op te splitsen in 2 delen, gepland periodiek en incidenteel onderhoud. Gepland onderhoud kan op de korte termijn duurder uitvallen, maar zal op de lange termijn bijna altijd terug verdient worden. Bij incidenteel onderhoud is dit andersom en kan het op de lange termijn dus vele malen duurder uitvallen. Door het opstellen en actueel houden van een meerjarenonderhoudsplan voorkomt u onaangename verrassingen door een goede combinatie te vinden van het gepland periodiek en incidenteel onderhoud. Hierdoor kan achterstallig onderhoud worden voorkomen en de gevolgen worden beperkt met alle behorende hoge kosten van herstel. Er word een goed afstemming gemaakt op basis van wensen, gebruik en budget.

Wie kunnen wij van dienst zijn

  • Particulieren: Omdat onderhoud geen hoge prioriteit heeft een vaak wordt vergeten. Wij helpen u het onderhoud inzichtelijk te maken zodat onherstelbare schade wordt voorkomen.
  • Bedrijven: Omdat Vastgoedonderhoud binnen uw bedrijf vaak doordat het niet goed inzichtelijk is geen hoge prioriteit heeft op de begroting. Hierdoor ontstaat ongewenst achterstallig onderhoud. Wij helpen u het onderhoud inzichtelijk te maken zodat uw bouwkundig visitekaartje op orde blijft.
  • Voor U: Omdat elk gebouw degelijk en professionele onderhoud verdient!