1 2 3 4 5
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

BOUWTEAM PROSO

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Als gecoördineerd samenwerkingsverband werken wij samen aan het ontwerp, de engineering en de uitvoering van bouwprojecten. Door de bundeling van onze krachten zijn wij de ideale partij voor bouwtrajecten van A tot Z, voor zowel kleine als ook voor grote projecten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Middelburg laten we u kennismaken met de nieuwste materialen, producten en technologieën van dit moment. Met een ruime werkplaats en opslag voor bouwmaterialen werkt Proso Groep vanuit Middelburg en staan we klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

 

WERKDISCIPLINES

 

Ontwerp

Architectuur en Stedenbouw
Bouwkundig en Constructief teken- en rekenwerk
Interactieve 3D applicaties, impressies en drukwerk
Bouwbegeleiding en Projectmanagement

Uitvoering

Kleinschalig onderhoud
Bouwtimmerwerkzaamheden
Conditiemetingen en Bouwkundige Opnames

Bouwmaterialen

Groothandel Passief bouwblok
Showroom duurzame bouwmaterialen
Experience center duurzame bouwmaterialen
 

Onze voordelen

Efficiënt werkenWij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
Communicatie staan centraalEen heldere communicatie vinden wij enorm belangrijk om misverstanden te voorkomen
Alles onder één dakWij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven
en onze kwaliteit tot uiting komt
Ondernemers mentaliteitProso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
InnovatiefWe werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
Gemakkelijk bereikbaarWoont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

Interactieve 3D presentaties

Een goede presentatie is niet vanzelfsprekend. U heeft vaak te maken met verschillende doelgroepen en ook als het een specifieke doelgroep betreft is het vaak moeilijk om uw verhaal goed over te brengen. In de meeste gevallen komt dit doordat de informatieoverdracht niet goed genoeg gebeurd. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld het ruimtelijk inzicht om plattegronden te begrijpen. Anderen zien een 3D impressie of 3D animatiefilm, maar niet vanaf de juiste hoek. Met onze interactieve 3D oplossingen bieden wij voor elke doelgroep de meest overtuigende en onderscheidende vorm van presenteren van dit moment.

Wij zijn er van overtuigd dat de interactieve 3D presentatie het beste communicatiemiddel in de vastgoed sector is. Met onze interactieve oplossingen wordt een realistische digitale belevingswereld gecreëerd van uw vastgoed project. Hierbij wordt de interactieve 3D presentatie altijd om maat gemaakt voor uw doelgroep. De basis van de presentaties is een virtuele maquette. Dit houdt in dat u naar elke plek in de virtuele wereld kunt navigeren. Het onderscheid wordt gemaakt met de uitgebreide interactieve mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan de toevoeging van massastudies, schaduwstudies, brochures aanvragen, informatievoorzieningen, materialenkeuzes, etc.

Unieke vorm van presenteren

De mogelijkheden zijn oneindig en wij willen u graag daarin overtuigen. Bent u geïnteresseerd in de meest innovatieve presentatie van dit moment, vraag dan een presentatie bij ons aan.

 

  • Realistische 3D wereld van uw vastgoedproject
  • Op maat gemaakte interactieve 3D presentatie
  • Unieke vorm van presenteren
  • Gericht op verschillende doelgroepen
  • Uitgebreide interactieve mogelijkheden
  • Ideale prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geen ruimtelijk inzicht nodig