Werkdisciplines
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

Visualisatie staan bij Proso Groep centraal. Vanaf het begin werken wij in overtuigende beelden om misverstanden te voorkomen.

De experts bij Proso Groep hebben ruime ervaring met het ontwerpen en begeleiden van vastgoedprojecten. Voor zowel grote als kleine projecten zijn wij voor u beschikbaar. Ons doel is om u te helpen uw doel te bereiken, dit begint al met een vrijblijvend gesprek en/of advies. Wij denken graag mee in uw opgave, u bent bij ons al aan het goede adres van een kleine verbouwing tot een volledige gebiedsvisie

 

Bij de Proso Groep ontwerpen we niet alleen uw droomproject, maar leveren we ook andere producten en diensten. We staan bekend doordat we van A tot Z mee kunnen denken in uw project. Zo bieden we bijvoorbeeld bouwbegeleiding, om de kwaliteit van het werk en de communicatie tussen u en de aannemer optimaal te houden. Of projectmanagement, waar we u helpen om het project in goede banen te leiden met bijvoorbeeld een doordacht programma van eisen en selectie en toetsing van aannemers.