De nieuwste vorm van presenteren is beschikbaar
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

DigiWorld3D is een alles-in-1 presentatieproduct, ontwikkeld voor ontwikkelaars zoals gemeenten, projectontwikkelaars en architecten, maar ook voor archeologische projecten. Vrijwel alle presentatie methoden zijn aanwezig: virtuele rondgang, artist impressions, 3D animatiefilms, 3D plattegronden, brochures, etc. Zowel groot- als kleinschalige projecten maken gebruik van de vele voordelen van deze op maat gemaakte software.

DigiWorld3D wordt voor ieder project door ons op maat gemaakt. Wij bieden een uitgebreid pakket van plugins aan, die naar wens en behoefte afgenomen kunnen worden. Door de multifunctionaliteit is dit het enige product wat u nodig heeft om uw ontwerp te presenteren aan uw opdrachtgever, omwonenden en/of geïnteresseerden.

De veelzijdigheid van DigiWorld3D is zo groot dat dit niet in een enkel nieuwsbericht uit te leggen is. We hebben daarom een website gemaakt, met meer informatie en films: http://www.digiworld3d.com. Mocht u meer willen weten over deze innovatieve en unieke software, dan komen wij graag de software bij u presenteren. Hiervoor kunt u contact opnemen met:

Ir. E.M. (Erwin) Veldman
e.veldman@proso.nl
0621413538