Beurs was een succes
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Speciaal voor deze beurs hebben we een zuil laten maken met hierin een touch screen gemonteerd. Op dit scherm was onze nieuwste interactieve virtuele maquette te zien. Bezoekers konden met slecht een vinger, op verschillende manieren door een prachtige villa navigeren. Daarnaast waren er verschillende interactieve functies aan de virtuele maquette toegevoegd, waardoor er de mogelijkheid bestond om delen van het gebouw eens op een andere manier te bekijken, zoals alleen de begane grond, of zelfs een verticale doorsnede van het gebouw. Andere interactieve functies zoals het veranderen van materialen of zonnestudies, hebben we in deze maquette niet verwerkt.

Op een televisie werd onze nieuwste 3D animatiefilm vertoond. Op de beelden werd enorm positief gereageerd. Het waren 3D animaties van verschillende villa’s, zowel interieur als exterieur. De animatiefilm is extra bijzonder omdat het met de nieuwste softwaretechnieken gemaakt is.

Naast de digitale beelden, toonden wij ook fysieke maquettes. Dit zijn 3D modellen, die op de computer zijn gemodelleerd, maar uiteindelijk met een 3D printer zijn uitgeprint. Het zijn de fysieke maquette die we van vroeger kenden, maar dan super gedetailleerd. De 3D prints waren een sterke trekker en waren tevens ideaal om te betrekken in een gesprek over het gebouw zelf.

Op al onze producten werd boven verwachting gereageerd, wat voor ons natuurlijk geweldig is. Het geeft ons extra input ons onze producten verder te optimaliseren en te verbeteren. Hopelijk kunnen we volgend jaar onze nieuwste producten weer aan u presenteren.