Proso Groep van start
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Proso Groep bestaat op dit moment uit: Proso Architecten, Proso Vastgoedcommunicatie en Proso Bouwmanagement. Op korte termijn zal er nog een 4e onderdeel aan toegevoegd worden, maar daarover later meer.

Proso Groep is een initiatief van Erwin Veldman en Mark Boogers. Door de krachtenbundeling ontstaat er een onafhankelijk allround partner voor al uw vastgoedprojecten, die staat voor kwaliteit, innovatie en een persoonlijke aanpak. Wij hebben nu alles in huis om samen met u, uw vastgoedproject tot een top project te maken. Maar daar stopt het niet, Proso Groep gaat verder: ook na de oplevering staan wij voor u klaar ter ondersteuning van het beheer, exploitatie en onderhoud van uw vastgoed

Door de samenwerking zal er in de basis niet veel veranderen, wij staan zoals u van ons gewent bent nog steeds met evenveel passie voor u klaar. De basis word alleen breder waardoor wij u nu en in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Wij bieden u nu een uitgebreid pakket van producten en diensten met als doelstelling totale ontzorging. Ook loopt de communicatie nog als rode draad door de groep, wij streven naar transparantie, duidelijkheid en het hoogst haalbare. Wij helpen u bij het visualiseren en realiseren, van uw visie en wensen. Hierdoor zult u altijd weten waar u aan toe bent, en nooit voor onaangename verassingen komen te staan.