Proso Groep
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

 

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Door een netwerk van verschillende bedrijven binnens- en buitenshuis bieden wij volledige (ruimtelijke) ontwerp- en bouwtrajecten aan. Als Proso Groep zijn wij een ervaren team net als bij een ander groot bedrijf, echter bestaan wij niet uit werknemers, maar uit zelfstandigen. Dit concept heeft voor u vele voordelen, zo heeft u altijd te maken met een team van enthousiaste deskundigen en hebben we korte lijntjes. Wij richten ons met name op verbouw en nieuwbouw van (recreatie)woningen. U bent bij ons al aan het goede adres voor opdrachten als een kleine verbouwing of een bouwkundig advies. Natuurlijk staan we met ons team ook klaar voor grote projecten. Door ons krachtige concept zijn wij een uitermate gekwalificeerde partij voor de ontwerpvoorbereidingen en uitvoering van van bijvoorbeeld een appartementencomplex, hotel of recreatiepark.

Proso Groep staat voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke aanpak. We bereiken dit door niet zomaar met iedereen een samenwerking aan te gaan, maar door zorgvuldig partners bij de Proso Groep te betrekken. Al onze partners hebben zich op hun eigen wijze en in hun eigen discipline veelvuldig onderscheiden. Op te merken is dat iedereen bij Proso Groep innovatief is ingesteld, hierdoor hebben we werkwijzen ontwikkeld die de basis vormen voor onze hoge kwaliteit en werksnelheid. Ontzorgen is bij ons vanzelfsprekend. Wij werken voor u en zo stellen wij ons ook op. U kunt van ons verwachten dat wij de initiatieven nemen en dat we ons volledig inzetten om uw afspraken na te komen.

Bent u geïnteresseerd in Proso Groep of één van onze diensten? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend mee te denken met uw plannen.

 

Door het unieke concept van Proso Groep kunnen we ons onderscheiden en opzichte van onze concurrenten! Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

 

  • Efficiënt werken - Wij voorkomen dubbel werk door een gedeelde werkmethode
  • Communicatie staat centraal - Wij communiceren in duidelijke (3D) taal
  • Alles onder één dak - Wij werken samen onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven en onze kwaliteit tot uiting komt
  • Ondernemers mentaliteit - Proso Groep kent alleen flexibele en enthousiaste zelfstandig professionals, die wel graag naar hun werk gaan!
  • Innovatief - We werken met innovatieve methoden, waarvan u de vruchten plukt
  • Gemakkelijk bereikbaar - Woont u ver weg of dichtbij? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende introductie

 

Onze partners onder één dak